Про це він розповів на каналі «Особистість із Сергієм Дойком».

«Але я одне не можу зрозуміти. Китай - країна, що розвивається, вона випередила навіть набагато західні, навіть розвинені країни в певних технологічних речах, нових заводах, підприємствах, містах, логістиці, інфраструктурі», - зазначає Ровшан Тагієв.

З іншого боку, констатує він, незважаючи на це і незважаючи на філософію китайського народу, Пекін все ж таки дотримується цієї осі зла, у якій перебувають росія, Північна Корея та Іран. Крім того, додає експерт, зрозуміло, що йде війна між західним, американським капіталом та китайським.

Що стосується відсутності Китаю на Саміті миру, розмірковує гість програми, то це також недоробки нашої дипломатії за останні 30 років, особливо за останні 10 років, це наслідок скандалів з китайцями, можна згадати навіть «Моторсіч».

«Це призвело до того, що й у нас охолонули відносини між Україною та Китаєм. Хоча це поле, ця ніша повинна була більше забиватися саме з китайцями для Європи не росіянами, а нами, тому що ми логістично краще знаходимося зокрема для руху китайського товару в Європу», - пояснює Ровшан Тагієв.

Популярні новини зараз

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки

Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався

Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, що буде після стрілянини у Дагестані.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, як Південна Корея відповість на договір путіна з Кім Чен Ином.