Про це він розповів у своєму блозі.

Передусім експерт зазначає, що зараз активно додається фактор F-16. Зокрема, повідомляє він, голова Міноборони Нідерландів сказала, що все готово до відправки і незабаром це відбудеться, термінів немає, але цього літа, так що йде активна підготовка.

«Зрозуміло, що ворог теж очікує, зрозуміло, що окупанти спостерігають, дивляться за цим і намагаються цьому зашкодити. Звідси і постійні намагання атакувати наші аеродроми. І, на превеликий жаль, іноді це призводить до влучань. Тому що не секрет, що нам не вистачає систем ППО. Це ж відомо, правда? Ніхто ж не каже, що нам уже достатньо. Нам потрібно більше», - пояснює Олександр Мусієнко.

Окрім того, зауважує він, воювати без втрат неможливо, втрати трапляються, на жаль, тому що це просто війна, інакше вона не відбувається. Так, констатує експерт, війна – це фінансові збитки, це зруйнована інфраструктура, це людські втрати, це бійці і техніка ЗСУ.

«Ґвалт, якийсь здіймається, я не розумію. Безпілотник завис, безпілотник дивиться, що ж таке відбувається… Уявіть собі, таке може бути іноді, бо це війна. У всіх все прораховано на папері має бути, так, от всі сидять і думають. Мені це нагадує інспекторів, які ззовні спостерігають, дістають якусь книгу і починають листати: «За інструкцією так, а тут не було цього, ага, поставим галочку, мінус, а тут що у нас не було, а тут чого в нас не вистачало, а тут якась проблема виникла», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

ПриватБанк почав блокувати карти пенсіонерів: хто потрапляє під удар

Негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила

Дешевше і легше погасити борг: що буде з тими, хто завзято ігнорує комунальні платіжки

У кожного будинку буде свій котел? В Україні готуються до різкого підвищення тарифів на тепло

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко заявив, що плани росії на співпрацю з Іраном можуть зруйнуватися.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, як вирішити проблему з українською енергетикою до зими.