Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

За словами генерала, зараз Кримський міст, звичайно, не такий важливий для росіян, як раніше, але фактично, навіть якщо він експлуатується на чверть, все одно це канал логістичного забезпечення. І це, наголошує він, лише з військової точки зору, а ось зі стратегічної – він по-путінськи сакральний.

«Не тільки для путіна він важливий, а важливий і для наших громадян, які бачать у цьому дуже серйозне явище, яке в порушення всього і все зухвало побудовано і яке росіяни використовують. І тому, так чи інакше, як мінімум, треба призупиняти його функціонування взагалі. Я думаю, що це станеться упродовж літа», - стверджує Ігор Романенко.

Як він пояснює, для цього потрібно буде підібрати відповідні кошти. До того ж, додає генерал, йдеться зараз не про те, щоб кинути все і вся на те, щоб завдати якоїсь поразки Керченському мосту, щоб він не функціонував, тому що є більш актуальні питання – зупинити просування противника.

«Що ще буде місяць тяжко (ред. – прогноз Буданова) – це оптимістичний прогноз. Ну, за оцінками, наприклад, західних спеціалістів. І залежить взагалі ця ситуація від того, наскільки швидко та ефективно нам допомагатиме Захід з постачанням озброєння, техніки, боєприпасів», - підсумовує Ігор Романенко.

Популярні новини зараз

Київстар піднімає тарифи на 100%: чим це аргументують

Кінець дистанційки: МОН планує зміни в освіті

Негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила

Дешевше і легше погасити борг: що буде з тими, хто завзято ігнорує комунальні платіжки

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Попенко пояснив, що допоможе уникнути блекауту взимку.

Також Знай.ua писав, що Мусієнко розповів, чи є шанси на перемогу прозахідного кандидата на виборах в Ірані.