Про це він розповів у своєму блозі.

«Тобто США готові гарантувати допомогу у плані постачання, у плані ядерної парасольки, у плані авіації, у плані військово-морських сил, але вони будуть зменшувати свою військову присутність, і вся роль піхотинців має лягти на плечі європейців. А що таке лягти на плечі європейців? Це Європа має активізуватися, Європа має збільшити чисельність Збройних сил», - пояснює Олександр Мусієнко.

Тут же, додає він, The Times Of London пише, що Британія не готова до війни. І у них там, розповідає експерт, парадоксально, але лейбористи планують збільшити видатки на Збройні сили і на оборону, ймовірно, у разі перемоги Трампа, Лондон перехопить лідерство у Європі.

«Отже, на піхоті. Як таким чином взагалі забезпечити? Де найсильніша піхота зараз у Європі? В Україні, відповідь очевидна. Загартована боями, і непростими боями. Тож треба думати тут, і треба залучати Україну», - підкреслює Олександр Мусієнко.

Окрім того, зазначає експерт, Трамп готовий на перемовинах з рф запропонувати відмову Україні у членстві в НАТО та торги за території. Очевидно, констатує він, тут Трамп не збирається спершу ставити росії ультиматум повернутися до кордонів 23 лютого 2022 року, але треба розуміти, що це поки лише обговорення перспектив узагалі, а все вирішиться на полі бою.

Популярні новини зараз

Кабмін ухвалив важливе рішення щодо пенсій українців: що буде з виплатами

ПриватБанк почав блокувати карти пенсіонерів: хто потрапляє під удар

Чоловіків почнуть карати за відсутність цього документу: кому треба поквапитись

Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко пояснив, чому відбулася ракетна атака на аеродром Миргород, які там збитки і чого добиваються росіяни.

Також Знай.ua писав про те, що Старіков повідомив, чи буде новий наступ росіян на Півдні.