Начальник ДЕІ Поліського округу Євгеній Медведовський відвідав реабілітаційний центр у Естонії та запросив військовослужбовців після реабілітації приєднуватися до команди екоінспекторів

На запрошення Міністра соціального захисту Естонії Сігне Ріісало, у рамках робочої поїздки в Естонію, начальник Державної екологічної інспекції Поліського округу Євгеній Медведовський відвідав Центр допомоги людям з ампутованими кінцівками, де проходять реабілітацію двоє наших військових.

Фінансування Центру, який побудований у 2014 році за сприяння НАТО і спеціалізується на протезування нижніх кінцівок, здійснюється за рахунок Уряду Естонської Республіки. За 2023 рік у Центрі встановили 33 протези, повернувши до повноцінного життя 23 наших воїнів. У поточному році програма продовжена.

Під час візиту начальник ДЕІ Поліського округу поспілкувалися з директором Центру, керівником відділення реабілітації, ознайомилися з технічними потужностями Центру.

Популярні новини зараз

Велике українське місто скоро повністю паралізує: через повітряні тривоги нема кому працювати

Кабмін ухвалив важливе рішення щодо пенсій українців: що буде з виплатами

Чоловіків почнуть карати за відсутність цього документу: кому треба поквапитись

Дешевше і легше погасити борг: що буде з тими, хто завзято ігнорує комунальні платіжки

Показати ще

Євгеній Медведовський подякував персоналу за допомогу українським воїнам та усьому естонському народу – за підтримку України, а нашим Героям-захисникам побажав якнайшвидше успішно закінчити реабілітацію, повернутися до України і знайти себе у цивільному житті, бажаючих запросив приєднуватися до команди екоінспекторів, аби разом продовжувати боронити Україну на екологічному фронті.

Довідково:

Реконструкція Центру допомоги людям з ампутованими кінцівками була здійснена в рамках партнерства між Сполученими Штатами Америки та Естонською Республікою завдяки спільним зусиллям Європейського командування США.