Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

На думку гостя програми, зараз на фронті ключові питання – це те, що у нас із резервами і де обіцяні F-16. Як він пояснює, поки що не придумали інших методів, як протидіяти КАБам, крім того, щоб винищувачами відганяти авіацію противника хоча б на 100 км від лінії фронту.

«І поки ця обіцянка, що вони з'являться на початку літа, в середині літа… Навіть якщо ми посилимо артилерійське прикриття, артилерійську оборону облаштуємо, то, не маючи хоча б більш-менш прикрите повітря, захист від ворожої авіації, утримати лінію оборони буде дуже складно, проблематично», - пояснює Андрій Золотарьов.

Що стосується росіян, зазначає експерт, то з резервами у них, зважаючи на все, поки все добре, їх вистачає, і вони ними маневрують. І наші військові відзначали, констатує він, що супротивник досить швидко та оперативно маневрує своїми резервами завдяки досить серйозному оснащенню автомобільною технікою. Тож, стверджує експерт, треба готуватися до того, чим закінчаться ці маневри.

«І не забуватимемо і про Вугледар. Ряд військових експертів каже, що найбільш потужно можуть вдарити все-таки в Запорізькій області, оскільки, знову ж таки, і політичне завдання окупувати всю Запорізьку область, враховуючи стратегічний характер міста, мости через Дніпро… Тому зваблюватись щодо намірів противника, що він лише Донецьку область, ні…Очевидно, до кінця літа, можливо, буде спроба вдарити і по Запорізькій області», - стверджує Андрій Золотарьов.

Популярні новини зараз

Можливо, це другий шанс: українським абітурієнтам змінили результати НМТ - остаточні бали можуть здивувати

Жителів "панельок" попросять заплатити велику суму: тисячі доларів поділять на всіх

Введення графіків відключень води: "Київводоканал" звернувся до споживачів

Кінець дистанційки: МОН планує зміни в освіті

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романенко заявив, що навіть якщо Кримський міст уже не такий важливий у плані логістики, це все одно сакральний об'єкт для путіна.

Також Знай.ua писав про те, що Себастьянович заявив про неефективне використання коштів під час війни.