Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Чи довго це все триватиме і коли обстріл міста? Тут випадає дуже гарна карта – карта Калагні. Калагні – це завжди несподіване везіння, несподіваний виграш. Оскільки у нас на початку розкладу випала карта якогось покровителя, який втрутиться в цю всю ситуацію, я думаю, що все це буде зупинено раптово, всі ці жахливі обстріли мирного населення раптово припиняться.

Це не свідчить про те, що припиняться воєнні дії на Харківському напрямку. Це говорить про те, що Харків, мирне населення Харкова припинить страждати від масованих обстрілів самого міста, руйнування цивільних будівель та житлових будинків.

Ось щось у цьому питанні станеться несподіваним і ситуація різко зміниться на краще. Все це ми очікуємо у найближчі 3 місяці. Я не можу вас порадувати чимось швидким і чимось добрим, тому що розклад показує, що тут є етапи та кроки, до яких треба прийти.

Тобто, якщо так говорити реально, то реально ситуація покращиться лише наприкінці літа. І загалом у нас усі розклади показували, що основні зміни щодо військової обстановки в країні відбудуться восени.

Популярні новини зараз

Ще і не почали відпочивати: школярам доведеться сісти за парти вже через місяць і навчатись по суботах

Українцям пояснили, навіщо світло вимикають уночі, коли всі сплять

Київстар піднімає тарифи на 100%: чим це аргументують

Українців очікує подорожчання двох комунальних послуг: кому готуватись до тарифного "нокауту"

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гнатюк повідомила, які дні липня найбільш небезпечні щодо ракетного обстрілу.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповів, чи прийде до влади у Франції Марін Ле Пен.