Цю благодійну ініціативу також підтримують меценати та підприємці.

Лише за останні кілька місяців фонди придбали та доставили у медичні заклади на донецькому і запорізькому напрямках чотири апарати Prismaflex - «штучні нирки» для пацієнтів з гострою нирковою недостатністю.

Під час останнього візиту на Донеччину благодійники передали електрохірургічний апарат, медичний відсмоктувач, апарат для герметизації судин та інше медичне обладнання госпіталю ДПСУ, який базується безпосередньо поблизу лінії зіткнення.

Валерій Дубіль

Також БФ «Надія» і фонд Дениса Парамонова вже придбали пʼять апаратів Еsay Pulse Schiller (Швейцарія), які використовуються для реанімаційних дій як в польових умовах та під час евакуації, так і в відділеннях інтенсивної терапії. Завдяки такому обладнанню на харківському, запорізькому та донецькому напрямках вдасться врятувати ще більше життів українських захисників та захисниць. Загалом лише за останні кілька місяців придбано і доставлено на передову обладнання на суму близько 15 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз

Жителі трьох областей зможуть не платити за газ цієї зими: кому допоможуть

Кабмін ухвалив важливе рішення щодо пенсій українців: що буде з виплатами

Негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила

Українців 50+ хочуть звільнити від мобілізації — замінять на молодих

Показати ще

«Співпраця фонду «Надія», фонду Дениса Парамонова, і меценатів, які включаються в наші благодійні проекти, - це приклад ефективної роботи із забезпечення медичних закладів на лінії фронту найнеобхіднішим обладнанням. Від того, наскільки добре оснащений шпиталь, напряму залежить якісь і ефективність допомоги, а головне - життя наших воїнів, які вони зможуть врятувати», - розповів Валерій Дубіль, голова наглядової ради фонду «Надія», перший заступник голови комітету ВР з питань здоровʼя нації.