Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Давай зразу розвінчаємо російське ІПСО. Я просто вже бачу ці заголовки: «Зеленський віддає Закарпаття в обмін на мир». Давай подивимося, чи будуть ці заголовки, чи готова ця вже пропаганда і чи йшлося про Закарпаття насправді?

Заголовки будуть, так, істерія щодо цього буде, бо Король кубків випадає одразу, тупо емоційна істерія, просто зразу емоційна істерія.

Про Закарпаття дійсно йшлось, але в якомусь не зовсім офіційному ключі. Тобто це не про те, що хтось віддає Закарпаття Угорщині і якийсь мир чи якась історія, ні. Там розмовляли про гроші, про можливості, про використання продуктивне територій спільних, я які є, я маю на увазі прикордонних, бла-бла-бла. Тобто там щось більш практичне розглядали.

Чи змушували Зеленського, наприклад, віддати Закарпаття? Ні, перевернуте Правосуддя. Тобто я так розумію, що пропозиції якогось подібного формату навіть і не звучало. Там більше все крутиться навколо грошей, можливостей, спільних грошей. Я маю на увазі можливості заробляти якісь гроші. Можливо, митний контроль, можливо, якісь такі штуки, якісь спільні проєкти, якась отака от історія.

Популярні новини зараз

Прийдуть до кожної квартири: в Україні стартували жорсткі перевірки від газовиків, можуть "відрізати"

"Мені пох*й, хто там воював - здохніть всі": в Одесі неадекватний фітнес-тренер накинувся на військових

Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку

Українців очікує подорожчання двох комунальних послуг: кому готуватись до тарифного "нокауту"

Показати ще

Єдине, я так розумію, на що все-таки тиснув, ну, не те, що тиснув, а про що дійсно говорив Орбан і де його офіційні заяви не розходяться з тим, про що він дійсно казав, це про питання шкіл на території Угорщини, питання шкіл на території України угорських.

Як повідомляв Знай.ua, Ланг розповіла, чи довго росіяни ще обстрілюватимуть Харків.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, чи прийде до влади у Франції Марін Ле Пен.