Про це він розповів у своєму блозі.

Раніше, нагадує експерт, путін виступав у своєму МЗС і заявляв, що його умови для переговорів – це Донецька, Луганська, Запорізька та Херсонська області, а також відмова від вступу до НАТО. Але на саміті в Астані, зазначає він, путін все це перекреслив і раптом згадав про Стамбульські домовленості.

«У Стамбулі переговори були, а домовленостей не було. Отже, Стамбульські домовленості залишаються на столі, каже путін, вони можуть бути покладені в основу продовження цих переговорів. Як ви продовжите переговори, які закінчились у травні 2022 року? Сядемо такі: а, так, ми ж у травні 2022 року добре сиділи, давайте ще каву замовимо та знову посидимо…», - коментує Михайло Шейтельман.

Як він пояснює, у березні 2022 року нас влаштовували якісь розмови, бо росіяни стояли під Києвом, під Харковом, Миколаєвом, Сумами, скрізь. А зараз, наголошує політтехнолог, ми їх розбили, і тому розмови нас уже не цікавлять.

«Вибачте, так не буває в політиці. Весь час треба виходити з того, що є, а не того, що було з вами 2 роки тому. А це згадала бабця, як дівкою була, вірніше згадала дівка, коли бабки в нього були. Бабок тепер у нього також немає, нічого в нього тепер немає. Які стамбульські переговори? Що він взагалі несе?», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз

Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все

Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи

На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців

Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман заявив, що лукашенку, очевидно, дали завдання створити видимість активності на кордоні.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова попередила про пастки: «Харківщина, Донеччина, Часів Яр – дуже складно».