Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, Трамп у своїй промові згадав про Україну, підкреслив, що, якби був президентом, то не допустив би цього нападу росії, не допустив би і нападу терористів «Хамас» на Ізраїль, і вказав, що це все почалося з ганебного виходу американських військ з Афганістану. Щоправда, зауважує він, Трамп і сам, будучи ще президентом, підтримував вивід американських військ як з Іраку, так і з Афганістану.

«Трамп сказав, що потрібно це зупиняти, він би це зупинив одним телефонним дзвінком. Ну, знову ж таки, включається ось цей елемент піару, ось ці нотки, ну, треба зайти у ЗМІ, треба зайти у повідомлення у мережі Х, у твіти, треба зайти і розбудити хейтерів, які почнуть писати і тим самим просувати ці твердження, просувати прізвище Трампа у мережі. Тобто максимально досягти ефекту, яким чином можна популяризувати себе, що робить Трамп ось такими гучними фразами», - пояснює Олександр Мусієнко.

З іншого боку, міркує він, узагалі добре, що Трамп згадав про Україну, відзначив, що росія веде агресивну війну, б'є по цивільних будинках, тобто це констатація у правильному напрямку, формується його політика щодо України.

«Зрештою, після попередніх виступів Венса, який, щоправда, мало чим буде впливати на зовнішню політику (віцепрезидент мало чим впливає на зовнішню політику у США) це промінчики надії, що у Трампа буде якась політика щодо України», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

Курс долара кине у розпач: вже затвердили

Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн

Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Буряченко заявив, що замах автоматично робить Трампа президентом Сполучених Штатів.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи є ризики скорочення допомоги Україні від Заходу восени.