Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

На осінь дійсно, найімовірніше, щось від світу, формулу миру буде, але це буде все ще спірна якась історія. Це не буде однозначним фінальним моментом, тобто це буде спірна історія. Про перемовний процес – так. Знову у мене медіа- прецедент, найімовірніше, все те, що розганяє медіа, як не крути, має місце бути, тобто те, що світ нас поступово змушує і рухає у бік якихось перемовних позицій.

Окей, у нас будуть перемовини. Зеленський сказав, що не всі території, які окуповані, будуть повертатися силовим методом. Чи йшлося про Запоріжжя, Херсонщину і частину Харківської області, де зараз окупанти своє свавілля роблять?

Скільки не переглядала цю ситуацію, скільки не дивилася ці нюанси, я розумію, що все-таки переважно в оцьому всьому йдеться більшою мірою за Донецьк, Луганськ та Крим. От за це йдеться.

Яким на час перемовин і цього перемир'я буде статус цих територій? Це буде статус у складі рф, це буде сіра зона, вони будуть схожі на Придністров'я?

Популярні новини зараз

Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи

Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати

Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам

Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень

Показати ще

А ось тут починається цікава колотнеча, тому що єдиної думки у світі немає. Світ перевернутий і Десятка мечів, тобто це питання – статус Донецька, Луганська і статус Криму – досі дискусійне і досі достатньо проблематичне.

Тобто ми відстоюємо свої інтереси, хтось має свою цінну думку по Верховній жриці збоку, хтось агресивно відстоює свою модель того, як це бачить, хтось вбачає у цьому Шістку пентаклів – мінімальну ціну для України, типу забирайте, а ми будемо жити в мирі. Отака от історія у світі, і вона якраз таки дискусійна.

Як повідомляв Знай.ua, Фрейн попередила про провокації росіян на Олімпійських іграх у Парижі.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон.