Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Штурвал явно перекладають. Інша справа те, що Володимир Олександрович і його оточення, тобто люди, що вийшли з кінобізнесу, люди зі сценарним мисленням чудово розуміють, чим загрожує різкий поворот керма – переворот може статися, можна перекинутися. І потихеньку починають прогрівати тему», - зазначає Андрій Золотарьов.

На його думку, очевидно, поки що зверху не вважають, що громадяни мають знати все, але наміри відбиваються і в поїздках відставних топполітиків за океан, і в розлогих заявах, і в західних медіа, що суспільство готують до переговорів.

Політтехнологічно, стверджує експерт, тут робиться абсолютно правильно. Тільки ось, переконаний він, обов'язково виникнуть питання, чому зараз, чому не півтора роки тому, адже різниця у тисячах людських життів, у зруйнованих містах та прибитій економіці.

«Можливо, перемир'я, припинення вогню, і це також можна подати як завершення активної фази (ред. – до кінця 2024 року, як каже Зеленський). Але питання в іншому знову. Переговори та мирний процес – це як танго, танцюють удвох. Поки що і кремль, і російське суспільство налаштовані на силовий сценарій», - стверджує Андрій Золотарьов.

Популярні новини зараз

Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи

Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців

Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Старіков розповів, як зробити з ухилянтів людей, які бажають захищати Україну.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, чи вистачить у Трампа сил перемогти ще Камалу Харріс.