Про це він розповів в авторській програмі Валерія Савчука «Різні люди».

Як зазначає гість програми, Сирський пройшов всі щаблі військового керівництва свого часу, зараз він на піку своєї кар’єри, звісно, він працює над своїм іміджем, і власна репутація як генерала його зараз турбує. Тобто, стверджує він, Сирський передусім думає про те, як він залишиться в історії.

«Багато із наших військових керівників – це вже історичні постаті, і вони це розуміють. У Залужного є перспектива політичної кар'єри. Звісно, перебуваючи послом у Великій Британії, він вважає, що може мати більше. А Сирський уже на піку. Тобто що у нього може бути більше? Він не хоче у політику. Хіба що там очолити НАТО коли-небудь, але, я думаю, що в НАТО ми не будемо найближчі років 50. Так, лаври переможця і власна репутація як військового командира – оце його турбує», - пояснює Дмитро Корчинський.

А щодо заяв Сирського про підготовку до звільнення Криму, що не сходиться із заявами президента про підготовку до перемовин, міркує він, то було би дивно, якби головнокомандувач не будував би планів на звільнення всієї нашої території.

«Йому потрібно ж не тільки керувати військами, йому потрібно надихати війська. І справді дуже багато депресії зараз вносить російська пропаганда, наші місцеві ідіоти, і просто люди справді трошки втомилися. Їм потрібно бачити військового керівника, який бадьоро ставиться до всього», - підкреслює Дмитро Корчинський.

Популярні новини зараз

Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи

Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати

Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців

ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Попенко розповів, коли Україна буде жити зовсім без відключень світла.

Також Знай.ua писав про те, що Сейраш розповіла, які переговори запропонує нам світ восени.