Про це він розповів на каналі «Прогноз».

Чи заглядали ви в натальну карту України? Який соляр нас чекає наступного року? Одні кажуть, що не буде перемоги, другі кажуть, що буде, треті кажуть, що буде перемир’я, четверті кажуть, що буде дуже важко з грошима, навіть я читала такі висновки, що Україні загрожує голод. Як загалом, порівняно з минулим роком, наступний рік? Він же ж буде інший?

Буде інший, тому що Уран – планета, яка зараз знаходиться знаку зодіаку України, у Тільці, наступного року буде виходити вже з Тільця, але потім вона ще буде повертатися через ретроградність.

Скажімо так, ми будемо очікувати якісь уже трошечки поступові полегшення. Я не можу сказати, що це буде на 100% історія, коли мир і все спокійно. Це можуть бути потенційно проблеми з електроенергією, тому що Уран фактично відповідає за електрику, тому наступний рік ще буде важкуватий.

Але щодо харчування. Я такого нічого особисто не побачив, щоб якісь були суперзагрози на цей момент.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Показати ще

Я думаю, що наступного року уже якихось активних фаз, бойових дій не повинно бути. Тобто це буде більше таке, як відбувалося 2014 року по 2022.

Тобто стагнація.

Перестрілки такі постійні, туди-сюди, туди-сюди. Просто 2025 рік буде про якісь домовленості, щоб уже якось підійти до завершення. У 2026 році я вважаю, що ми вже відчуємо полегшення і можемо трошечки якось видихнути.

Як повідомляв Знай.ua, Гнатюк зробила прогноз і повідомила, що до 1 вересня ми перебуваємо у негативному періоді.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, чи Камала Гарріс допомагатиме Україні у разі своєї перемоги.