Про це він розповів у своєму блозі.

«Сподіваємося, що зрештою ми вже побачимо бойові літаки найближчими тижнями, принаймні влітку, як було обіцяно. Залишився один місяць цього літа, тому тут уже очевидно. Тому що російські партнери не сплять. Наприклад, уже помічено було північнокорейський протитанковий ракетний комплекс Bulsae-4, і про це пишуть українські військові канали. Машину виявили з дрону на одній із ділянок фронту», - зазначає Олександр Мусієнко.

Як розповідає експерт, Bulsae-4 – це самохідний північнокорейський комплекс, який може вражати цілі на відстані більше 10 км, і він несе до восьми керованих ракет, які ціляться у верхню частину танку, де вона є найтонша.

«Є таке посилення для росії, але бачите, що росія сама не здатна себе забезпечити повною мірою. Тому це, до речі, питання і до того, що нам теж дуже потрібні союзники, партнери, які будуть постачати зброю. Оскільки нам теж треба її виробляти самостійно, і це завдання ніхто не знімав, що Україна має збільшувати свою обороноздатність», - коментує Олександр Мусієнко.

Як він пояснює, оборонно-промисловий комплекс має бути локомотивом української економіки, це високотехнологічна інноваційна галузь, яка потягне за собою решту суміжних галузей і дасть кумулятивний позитивний ефект для. Однак, констатує експерт, нам потрібні і партнери, бо росія не може самостійно себе забезпечити у цій війні, вони звертаються по допомогу, і нам вона так само потрібна.

Популярні новини зараз

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Постернак розповів, чи виграє Трамп на виборах і як поставиться до України.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко відзначив успішний перехід від ударів по росії дронами до ударів ракетами.