Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«У Папи Франциска є проблема: це Аргентина, це лівацтво, це антиамериканські та антибританські дуже сильні настрої, це весь час бажання замиритися з росією, отака обамівщина, якщо можна так порівнювати із чимось чисто політичним. І ризиковано його робити своїм певним посередником чи союзником у політичному урегулюванні», - зазначає Тарас Чорновіл.

За його словами, навіть от такі країни, як Саудівська Аравія можуть багато чого вирішити щодо гуманітарних питань, і їм це подобається, це їх наближає до Аллаха, а відтак не варто їх тягнути у переговорні групи і процеси, де вони будуть виступати проти нас і ставитимуть палиці у колеса замість путіна.

І от Папа Римський у цій ситуації, стверджує політик, - та сама Саудівська Аравія, тому не варто його тягнути у ці процеси. Так, констатує він, Папа Римський говорив про білий прапор як символ миру, але він говорив про це тоді, коли це було червоною лінією, коли Україна намагалася здобути собі сильніші позиції, отож варто перестати його тягнути на наш бік і дати займатися іншими, гуманітарними процесами.

«Він є достатньо щира людина, він дійсно дуже добра людина, він просто деяких речей не розуміє, і він не зобов'язаний їх розуміти. Коли йому українські діти під час масової великої аудієнції вручали прапор український простріляний, він плакав реально, у нього котилися сльози по очах. Він реально дуже хоче допомогти, просто він не розуміє деяких речей», - підсумовує Тарас Чорновіл.

Популярні новини зараз

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко заявив, що, очевидно, українська ракетна програма почала давати результати.

Також Знай.ua писав про те, що Микиша розповів, чому у нас досі немає законопроєкту про демобілізацію.