Про це він розповів у своєму блозі.

«Воно (ред. – рішення про поставку літаків) реально вистраждане, давайте визнаємо, багато кому вже набило оскому це говоріння про F-16. Я все це прекрасно розумію, усвідомлюю, але дуже добре, що це підсилення є. Як би там не було, поступово, у невеликій кількості, але це потрібно, і ця ситуація зрушилася з місця», - зазначає Олександр Мусієнко.

Отож, констатує він, залишається побажати успіхів та удачі нашим пілотам і взагалі всім, хто задіяні у процесі використання та обслуговування літаків, щоби кожен виліт був вдалим і безпечним, щоби було більше збитих російських ракет, дронів і більше знищено ворога на землі, його сил і можливостей.

«Україна не коментувала офіційно і навряд чи буде коментувати, поки що таку позицію держава зайняла, має на це абсолютно повне право. Тут уже просто пішли інформаційні потоки із Заходу, і світлини, які ширяться у соцмережах з літаками, і багато чого іншого. Ті ж британські авторитетні видання не писали би просто так, якби не було цієї інформація, якби це не було саме так, не посилаючись ні на що», - міркує Олександр Мусієнко.

А щодо озброєння під крилами літаків, зазначає він, то тут невідомо, подивимося, є хіба той список, який раніше публікувало видання The Wall Street Journal. За словами експерта, це протирадарні ракети HARM, ракети для ППО, ймовірно, версія дальністю до 120, AIM-9 так само є, дальність 120-140 км, на таку дальність вони можуть збивати цілі в повітрі.

Популярні новини зараз

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Чорновіл розповів, чи можна закінчити російсько-українську війну за китайським планом.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, яку нову військову допомогу росія отримала від Північної Кореї.