Про це він розповів у програмі «Регіони у вогні» з Олексієм Буряченком.

«росії щось, нам щось, Трампу щось, всім щось. І він чітко дає захист російськомовних (ред. – пункт можливого мирного плану, який окреслив Борис Джонсон). Тут тобі і перемога, але найцікавіше, що український народ каже «ні». Як? Та це ж «найкраще» з того, що аналітичні центри кращих столиць могли придумати. А люди кажуть «ні». Щось ви тут хитруєте, мудруєте, надто багато елітарних бенефіціарів і надто мало для того народу, який більше всіх постраждав. І оттут воно не клеїться. Тобто ми страждали, ми перенесли війну, ми давали своїх дітей, синів, найкращих, гроші домівки, щоб тут захищати права російськомовних?», - коментує Микола Давидюк.

На думку Олексія Буряченка, все ж таки у цьому ймовірному плані Трампа у центрі стоїть геополітичне позиціонування США через вирішення російсько-української війни, а далі використання росії проти Китаю. Тобто, констатує він, це проамериканський план, хай і з урахуванням багатьох позицій України, але ми маємо розуміти, що Захід не хоче розпаду росії.

За словами гостя програми, Захід починає боятися розпаду росії тоді, коли згадує, що планував взяти росію із собою на війну проти Китаю. Хоча зараз, стверджує він, всі дії путіна демонструють, що росія – не прихований союзник проти Китаю, а його менший офіціант.

«Але ситуація може змінитися. У цьому плані, мені здається, якраз розраховано, що це юзання росії буде відбуватись уже без путіна, юзання слабкої, розбалансованої росії, її візьмуть тепленькою і використають проти Китаю. І Європа буде плескати в долоні, тому що сировинні ресурси потечуть до неї», - пояснює Олексій Буряченко.

Популярні новини зараз

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співак розповів, чи триватиме активна фаза війни з рф і у 2025 році.

Також Знай.ua писав про те, що Себастьянович розповів, чи можуть цього року відбутися переговори між Україною та росією.