Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Чи є на території Білорусі російська тактична ядерна зброя?

За Білорусь кажуть, що там щось є, але більше ніби блеф. Це просто для того, щоби лякати, а насправді інша зброя, тактична, кліматична, ядерна зброя в інших локаціях є. Вона дійсно є. Це вода, у кораблях, підводні човни. Це вода, там ховають небезпечну зброю. І Азія.

Чи є в планах ворога застосувати ядерну зброю по Україні чи інших країнах?

Україна – ні, але зробити біди з водою. Вони, навпаки, хочуть захопити територію України, щоби тут розміщувати оці станції проти Америки, Європи. У нас, на нашій території. У їхніх мріях, коли вони вичистять з наших територій людей, розміщувати оці станції по ядерній зброї.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

Показати ще

Потім під водою по Україні лякають, психологічно тиснуть, але застосовувати ядерну саме зброю – ні. Хімічну – так, хімічна зброя вже застосовується. І вони знають, що ця хмара може піти і на них, уже був такий випадок у росії.

По Америці хочуть застосувати і ніби як готуються, підкріплюються домовленостями. Я бачу, що дуже хоче домовитись російська влада з Індією, тому що з Китаєм ніби якісь зараз ще є а домовленості, розмови, але підстрахуватися, зробити коаліцію із сильними, такими потужними країнами. Це Індія, Китай і росія, Іран, між цими країнами домовленості. І дійсно вдарити по Америці. Але вода, це має бути по воді удар.

Як повідомляв Знай.ua, Романова попередила, що у серпні агресія на фронті буде зростати щодня.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, які українські області у серпні росіяни будуть обстрілювати більше всього.