Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

На думку експерта, щоб почати переговори з рф про припинення вогню, у нас у повітрі повинні бути всі літаки і заряджені, ось просто всі-всі, навіть незважаючи на складну програму переходу на F-16.

«Ти сам знаєш таємницю російського характеру. Якщо вони можуть тебе вбити, вони тебе вб'ють. А перемовлятися вони можуть тільки у тому разі, якщо ти починаєш виривати їм кадик, а тобі хтось поряд каже, що це не по-спортивному, кадик не треба виривати. Ось у такому разі переговори до певної міри можливі», - пояснює Роман Цимбалюк.

До того ж, додає він, і Зеленський почав говорити про переговори, взагалі ОП почав грати в ігри з путіним за принципом айкідо. Як пояснює експерт, останні місяці путін почав розповідати, що він миротворець і хоче переговори, а Зеленський – ні, і ось Зеленський у відповідь дав добро на участь росії у другому Саміті миру.

«росіяни на сьогодні відмовилися, але якогось представника на якомусь етапі можуть надіслати. Справа не в цьому. Вони чекають на вибори у Сполучених Штатах, власне кажучи, і ми теж чекаємо», - підсумовує Роман Цимбалюк.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співак заявив, що прорив ЗСУ у Курській області – це успіх, який ми продемонструємо на переговорах.

Також Знай.ua писав про те, що Дубов розповів, чи реально провести референдум під час війни.