Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Нас чекає якась ілюзія. Ілюзія у форматі заяви, ілюзорної заяви, яка буде, ймовірно, з боку рф, я так підозрюю, яка буде нести брехливий характер, дуже брехливий характер, і пов'язаний із Вищим Судом. Тобто це заява про якісь їхні радикальні дії щодо нас, я не знаю, застосування ядерки… Словом, якась буде ілюзорна, брехлива заява, Вищий Суд – завжди фундаментальний, ви розумієте, велика помста, оця вся історія.

Тобто якісь такі заяви можуть нас турбувати. Тут може бути якась шантажна історія, давайте ми її так назвемо. Це не більше, ніж шантаж. Тому, якщо ми бачимо якісь загрозливі новини, ми їх ділимо мінімум на 50, тому що вони носять ілюзорно-брехливий характер, щоб не було панічних у нас настроїв у суспільстві.

До брехливих новин з боку росії ми вже звикли.

Звикли – так, але реакція все одно буває різна. І ці заяви же розповсюджуються не тільки через їхні ресурси, а інколи через куплені статті, які, наприклад, підтверджують іноземні які-небудь видання, грубо кажучи.

Популярні новини зараз

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Показати ще

Якісь гарні новини по нашій тиловій роботі будуть. Тобто, я так розумію, що з нашого боку ті дії, які ми там собі запланували саме в тилу, будуть продовжуватися: які-небудь аеродроми військові і оця вся історія… Воно нікуди не дівається, тут прямо воно випадає непогано.

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, які українські області у серпні росіяни будуть обстрілювати більше всього.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, чи використає росія ядерну зброю.