Про це він розповів у своєму блозі.

«Є ще один великий логістичний хаб російської армії – це Ростов-на-Дону, Ростовська область. По ньому треба відпрацьовувати дуже потужно, тому що це рух на Донецьк. Так само, як і окупований Донецьк, Луганськ, туди мають летіти ATACMS, там є військова логістика ворога, її треба зривати», - зауважує Олександр Мусієнко.

За його словами, ми маємо переходити максимально на дистанційні засоби ураження, і наші сили це роблять у тих можливих межах, які є. Принагідно експерт згадує, що Україна вже перевершила росію у кількості застосування дронів, але потрібні ще і ракети, зокрема на Ростов, на південну частину росії, там потрібні ATACMS.

Водночас те, що написало CNN, що ATACMS краще застосовувати по Криму, міркує він, виглядає радше як відмовка. Так, констатує експерт, ми знищуємо там російське ППО, це дорого і потребує багато часу на компенсацію, на виробництво, це має сенс і військову доцільність, але ж не треба цим обмежуватися.

«Давайте теж не будемо жити ідеалами тільки наших партнерів про Чорне море і Крим. Давайте не будемо тільки за їхнім планом усе робити. Я розумію прекрасно, вони нас спонукають діяти по Криму, вони нас спонукають діяти там, вони нас усіх переконали, що це правильно, але ж давайте визнаємо, що не лише там театр воєнних дій на сьогодні», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш заявила, що Курщина – це не остання якась цікава операція, яку ми плануємо.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чому куряни не чинять опір наступу ЗСУ.