Про це він розповів у своєму блозі.

На думку експерта, далі на Курщині ЗСУ будуть йти до Тьоткіно, не даремно й обстріли цього населеного пункту так посилилися. До того ж, додає він, і президент Зеленський у вечірньому зверненні сказав, що Україна розширює буферну зону на Курщині, саме так це і виглядає.

«Якщо ми подивимося в бік Тьоткіно, то це ще на кілька десятків кілометрів є можливість розширити фронт на території росії. І таким чином те, що там створила так звану буферну зону росія на Харківщині, і в порівняння не буде іти з тим, якого дійсно потужного успіху досягли Збройні сили України в цій ситуації», - підкреслює Олександр Мусієнко.

Очевидно, міркує він, так і буде, не даремно ми бачимо всі ці підірвані мости, воно все до цього складається, саме до такого розвитку подій. І це, констатує експерт, абсолютно правильно обрана стратегія, дійсно планування операції виконано на висоті, це заслуга Генштабу і Сирського.

«Далі, звичайно, це вже буде більш обережний рух в очікуванні, що росія буде перекидати певні свої підрозділи. Вони зняли дійсно певні сили з південного напрямку, зняв ворог також певні незначні сили з Времіївського напрямку і перекинув їх у підпорядкування оперативного угруповання військ «Північ» для охорони Брянщини. Фактично вони вже хочуть прикривати кордон Брянщини і Курщини, тому що ворог остерігається, що наступальні дії українських військ можуть поширитися і на Брянську область», - розповідає Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Новохатський розповів, як розвалити російську армію зсередини.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, куди на росії передусім мають полетіти ATACMS.