Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, ФБР провела багатоденний обшук у будинку американського політолога Дмитра Саймса радянського походження, який став відомий тим, що на Першому каналі вів шоу «Велика гра», а 2023 року на Санкт-Петербурзькому економічному форумі вів круглий стіл, де брав участь путін. Також, додає він, Саймс видавав журнал The National Interest.

«Перший мирний план, який ми з вами почули та обговорювали, був опублікований саме в журналі The National Interest. Тобто в журналі The National Interest, який видавав ось цей Саймс, проти якого зараз веде розслідування ФБР, який працює на москву, очевидно, якщо він на Першому каналі і при путіні працює. Він за дорученням росіян і опублікував цей перший мирний план типу як в американському типу як шановному типу як виданні», -- зазначає Михайло Шейтельман.

За словами експерта, серед пунктів цього плану – нейтралітет України, визнання Криму російським, референдум у Донецькій та Луганській областях, призупинення зв'язків з НАТО, скорочення ЗСУ до 150 тисяч військових. Крім цього, продовжує він, у цьому плані потрібно, щоб Україна відмовилася від постачання всієї зброї, крім стрілецької, щоб ми з пістолетами йшли на їхні бомбардувальники, відмова від репарацій та трибуналу для путіна та всіх військових злочинців.

«І тепер обшуки у нього вдома в Америці. Мені дуже хочеться вірити, що ми застанемо і обшуки вдома у Лукашенка після його цих фіктивних мирних планів і всіх цих ініціатив. Я думаю, на будь-якого «миротворця» після всього, що зроблено, після всього, що сталося, на будь-кого, хто пропонував мирний план, чекає розслідування з боку ФБР. Папу Римського, Орбана, президента Бразилії. Усіх дістанемо обов'язково», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співак розповів, чому кремль нічого не може зробити з операцією ЗСУ на Курщині.

Також Знай.ua писав про те, що Новохатський розповів, як розвалити російську армію зсередини.