Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Ви запитуєте, чи він боїться військових дій. Так, тут випали у мене всі три військові карти – Паж мечів, Лицар мечів, Туз мечів, тобто що і з неба буде летіти… Ну, тут буквально війна, яка планується по Магу. Маг – це не тривіальний хід, це не по кліше, це щось таке несподіване. І от він – як вуж на сковорідці.

Двійка пентаклів – це є за переговори, а давайте сядемо і поспілкуємося. Ну, знову мені випадає карта ФСБ чи хто у них там?

КГБ.

Ну, от вони, силовики. Тобто силовики з тої системи на нього давлять, на нього дуже давлять, дуже. Це стара історія як світ, кажуть, це повтор, нічого у нього нового, тому що Колесо Фортуни і карта Місяць. Це все під прикриттям, три говорю, чотири в розумі. Тобто ні слова правди. Тут мутиться своє. І взагалі це вказівка, він говорить не своїми словами.

Популярні новини зараз

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Його пригнічують білоруси, КГБ, чи все ж таки росіяни, ФСБ?

Він переживає, що Білорусь впаде у кризу от-от, і все-таки треба віддати належне, він все одно залежний від Білорусі, тому що це все одно його країна. Він її любить по-своєму, як вампір любить жертву, треба ж з когось пити кров. І він її готовий захищати, але немає ресурсів захисту Білорусі. Тому хто це говорить? Так, це з росії, тут прямо тиск іде російське більше. Він переживає за Білорусь, але давить росія.

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман заявив, що ФБР має зайнятися всіма, хто пропонує нам проросійські мирні плани.

Також Знай.ua писав про те, що Фрейн розповіла, чи перевершить українська ППО західні розробки.