Про це він розповів у своєму блозі.

«Поступово наші сили будуть відходити на лінію оборони Покровська, і безпосередньо біля Покровська будуть тримати цю лінію оборони. А далі, я думаю, що там будуть дуже непрості бої, і ворог остаточно загрузне, як і на інших напрямках», - розповідає Олександр Мусієнко.

За його словами, цьому треба протидіяти зокрема за допомогою артилерії, вогневих засобів, а також не забувати про операції на території росії, йти за прикладом того, що відбувається у Курській області, за прикладом ударів по Криму, по території росії, особливо по забезпеченню Півдня.

«Це дуже важливо. Чому південна росія зараз? Тому що там знаходиться інфраструктура, яка забезпечує зокрема війну і на Донеччині. І відтак, чим більше ударів туди, тим менше можливостей для ворога», - пояснює Олександр Мусієнко.

Для оборони Покровського напрямку, додає експерт, потрібно також продовжувати атакувати аеродроми на території росії, що ми і робимо, тому що по Донеччині ворог у значній кількості застосовує кориговані авіабомби. Отож, констатує він, аеродромах якнайкраще підходять для того, щоби цьому протидіяти.

Популярні новини зараз

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній розповів, як росія підготувала захоплення Криму.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, коли ЗСУ зупинять росіян на Донеччині.