Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, росія закликала ООН ухвалити нову антиізраїльську резолюцію у зв'язку з війною Ізраїлю проти терористів із «Хамасу», а ще зараз росія закликала США припинити, як вони пишуть, багатомільярдну військову допомогу Ізраїлю.

«Отже, росія каже американцям: «Припиніть багатомільярдну допомогу Ізраїлю!». Ну, зрозуміло, що американцям якось думка росіян... Як на це має відповісти Держдеп зараз? Косорилим фашистам слова не давали. Америка якось сама розбереться, як виділяти багатомільярдну допомогу Ізраїлю», - коментує Михайло Шейтельман.

Але Ізраїль, наголошує він, це почув, і тепер, як пише одне з важливих ізраїльських видань Walla, готується відповідь. Зокрема, розповідає експерт, Ізраїль може переглянути політику постачання озброєння в Україну, що раніше було неможливо через побоювання щодо різкої реакції росії, то тепер дружба росіян з іранцями все змінює.

«От так у нас вийшов непоганий шанс на військово-політичне зближення з Ізраїлем, бо росіяни таки сиділи довго на суку, але пересиділи і впали у бік Ірану, у бік терористів із «Хамасу» та інших терористичних організацій. Напевно, Ізраїль таки має протерти очі та сказати: «То з ким ми тут відносини збиралися будувати? Із російською федерацією?». Так Урсула фон дер Ляйєн сказала, що росія і «Хамас» - це те саме», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова заявила, що незабаром для України настане переломний момент.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, як захистити Покровськ від окупантів.