Про це він розповів у своєму блозі.

«От зазначають, що Іран не передасть (ред. – балістичні ракети росії), бо вони йому потрібні для війни з Ізраїлем. А що, Іран воює з Ізраїлем зараз? Так, формально вони декларують, так, вони воюють через своїх проксі, так, вони воюють через «Хезболлу», через інші рухи, але вони напряму не воюють. Вони готові продавати ракети, заробляти з цього, тому що у них економіка падає, їм треба чимось годувати власне населення», - пояснює Олександр Мусієнко.

На його думку, можна по різному ставитися до Нетаньягу, і ізраїльтяни мають право вимагати від свого уряду те, що хочуть, але ми бачимо, що терористи «Хамасу» вбивають заручників, ставлять умови, а Захід ставить Ізраїлю обмеження.

За словами експерта, це небезпечна стежка, яка може призвести до того, що завтра будь-які терористи будуть брати заручників і диктувати умови цілим державам, а світ буде прогинатися під цим.

«І, на жаль, не пройшовши ось цієї війни і на Близькому Сході, і російсько-українську, повернутися буде в нормальний стан складно. Ось в чому є питання – відновити. Тому що за результатами війн, коли кровопролиття проходить, коли проходять страхи і жахіття війни, тоді і є стимул щось відновлювати. Нічого не стримує Іран на сьогодні, жодні санкції. Стримати може завдання ударів, те, що пропонує Ізраїль зробити. Стримати може позиція США більш рішуча», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень

Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко заявив, що зараз ЗСУ варто сконцентрувати свої удари на москву.

Також Знай.ua писав про те, що Сейраш розповіла, чому лукашенко не хоче вступати у російсько-українську війну.