Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

На думку гостя програми, у цьому питанні варто згадати, а чому ми так трималися за Бахмут та Авдіївку. Як він пояснює, Покровськ – це і пов'язаність фронту, це і міста за ним, це і міста на інших напрямах. Як стверджують військові експерти, додає експерт, це ще й конкретні економічні втрати, це коксівне вугілля, це українська металургія.

«Можливо, місто дуже невелике, та його значення у плані стабільності фронту, щодо підтримки економіки країни може бути незрівнянно велике. І точно Покровськ на чаші терезів важить набагато більше, ніж сотня сіл у Курській області», - пояснює Андрій Золотарьов.

Як зазначає експерт, військові говорять про те, що частину резервів у Курську область перекинули якраз із Покровського напрямку, а вони саме там були б потрібні. Принагідно він згадує про Новогородівку, де й фортифікації були, але польові укріплення не були заповнені.

«російський генштаб не зменшив тиск на Покровському напрямку. Так, там перші кілька днів трохи ослаб натиск, але зараз ось ця ковзанка, як і раніше, рухається. І ми можемо тільки здогадуватися, якою ціною вдасться його утримати», - підсумовує Андрій Золотарьов.

Популярні новини зараз

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману

Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень

Зима буде без світла: тривожний прогноз

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мосійчук розповів, як влада бачить вирішення проблем українців.

Також Знай.ua писав про те, що Довгань розповіла, як перехід Марсу у знак Раку відобразиться на перебігу російсько-української війни.