Про це він розповів у своєму блозі.

«Forbs, який раніше говорив про те, що точно йдуть (ред. – росіяни) на Покровськ, порахував і каже, що росія при таких рекордних втратах техніки, таких колосальних втратах людей Покровськ не захопить», - повідомляє Олександр Мусієнко.

За його словами, стає помітно, що росія зараз переходить до більш амбітної задачі – вони хочуть оточувати Покровськ, вони хочуть проводити охоплювальну операцію з південного флангу через Курахове і з північного через Мирноград. А це, стверджує експерт, потребує значних сил і ресурсів, і це ще питання, чи вдасться їм, бо російська армія швидко сточується.

А тому, пояснює він, Алаудінов, який відповідальний за оборону Курської області, уже почав говорити, що вирішальна битва – це саме Курськ, тобто з Покровськом не виходить, і вони зміщують акценти туди, де у російських військ є більші шанси.

«Але зміна акценту відбувається, тобто невпевненість відчувається, що означає, що певні сили ще теж можуть перекинути безпосередньо із інших напрямків. А тепер дивіться - Лиманський напрямок і Куп'янський, чекаю, що їм на підмогу прийде Запоріжжя і Херсон. Вони ж чекають теж, тому що у них є сили. І я скажу, що потенціал для українських контратак на якихось напрямках теж не вичерпаний», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману

Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень

Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мосійчук розповів, як влада бачить вирішення проблем українців: «Воюй чи працюй!».

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чому путін вклонився Чингісхану: «Треба платити улусу данину».