Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Постійно на телефоні, розмови, вони (ред. – росіяни) хочуть поставити більше ППО, бо знають, що буде відповідь. Але ворог їх насправді ще попереду чекає – це Китай.

Тобто у майбутньому ми можемо побачити протистояння вже Китаю з росією?

Дай Бог, щоби ми дочекались і побачили. Відкритого такого протистояння я не бачу, але, знаєте, такі ніби як от вимагання територій – так. Питання будуть підніматись, коли будуть вимагати території, тому що зброя їм також не даремно дається.

Монголія відмовилася арештовувати путіна, що зобов'язана була зробити як країна, що доєдналася до юрисдикції Міжнародного кримінального суду. Які наслідки чекають Монголію?

Популярні новини зараз

Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн

Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Зухвала така поведінка, що нікого не боюсь і роблю, що хочу. Монголія боїться, вони забоялись арештувати путіна, просто забоялись, та і не мали намірів. Санкції цінні якісь, фінансово вони постраждають. Негативно буде сприйнято це, і дійсно буде відповідати Монголія за таку поведінку.

Монголія супенергозалежна від росії.

Так-так, навіть карти такі. Тут погроза розірвання контрактів і саме страх, що різко буде обрізане постачання. Туди приїхали погрожувати. Вони самі у безвихідному становищу. Домовились про щось, там якесь чи навчання, чи зброя буде знаходитись, чи точка передачі якась, зброя…

Як повідомляв Знай.ua, Бюн розповіла про стосунки путіна та Кім Чен Ина: «Я не бачу прямо таких супердружніх обіймів».

Також Знай.ua писав про те, що Довгань розповіла, як перехід Марсу у знак Раку відобразиться на перебігу російсько-української війни.