Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Війна увійшла у піке, росія має багато ракет, Україна має унікальні спецрозробки дронів, безпілотних апаратів, повітряних, надводних тощо, у дроновій війні ми переграємо росію. Ми зараз будемо мститися за Полтаву, Львів, Харків, а вони будуть мститися за те, що ми будемо мститися», - констатує Дмитро Співак.

Проте, стверджує він, будь-яка війна закінчується миром, ось будь-яка, навіть столітня, всі вони завжди закінчуються одним і тим самим – мирними переговорами та домовленостями, так буде й у нас. Інша річ, наголошує експерт, що ми не знаємо, коли, як, у якому форматі, з якими домовленостями, з якими гарантіями.

«Сьогодні йдуть міжнародні геополітичні розбірки. За що? Не за життя людей, ну, у буквальному значенні слова, і точно не за життя українців. Сьогодні йдуть розбірки за бабло, за ринки, за надра, за торговельні коридори, сухопутні, морські, Антарктика, південний полюс, північний, за космос, за переробку, металів за літій, за все, що завгодно», - пояснює Дмитро Співак.

А у нас війна, констатує гість програми, зайшла у нову стадію – на виснаження, коли у росіян більше ракет, а у нас крутіші дрони, тим часом позиція Заходу незрозуміла, а позиція Сходу нас не влаштовує.

Популярні новини зараз

Зима буде без світла: тривожний прогноз

Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими

Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мосійчук розповів, як влада бачить вирішення проблем українців: «Воюй чи працюй!».

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чому путін вклонився Чингісхану: «Треба платити улусу данину».