Про це він розповів у своєму блозі.

Як зауважує експерт, зараз стали помітні страхи росіян, бо ж не даремно і путін недавно заїкнувся про те, що треба повертатися до стамбульської формули, до переговорів. За його словами, ворог боїться, що буде далі, бо Україна інтригує, Зеленський натякає, що ЗСУ готують якісь несподіванки.

«Як казав свого часу Макрон, треба тримати росію у стратегічній невизначеності. І ось ця невизначеність зараз є щодо росії на полі бою. Адже, якщо подивитися глобально, що відбувається? То росія знімає війська, наприклад, з Південного напрямку перекидає на Курщину, то їм треба зміщувати певний фокус уваги і свої сили на Покровський напрямок, на Курахівський, на Торецьк», - пояснює Олександр Мусієнко.

Принагідно він нагадує, що російські воєнкори піднімають паніку: тут скупчення ЗСУ, там вони готують наступ, десь ще відбувається підготовка, ой-ой, а що ж робити. Це означає, пояснює експерт, що вони остерігаються і нервуються, зокрема, це стосується і путіна, і всього кремля.

«Україна почала заганяти росію, створюючи ось ці виклики, на які путін відверто не очікував, і це є дуже серйозною проблемою. І ось це множення проблем створює те, що ламається конфігурація, адже у росії теж не було багато планів. У них план простий дуже, максимальна задача на оперативному рівні зрозуміла – це захопити у повному обсязі Донецьку і Луганську області. Це ті завдання максимум, які вони ставили фактично до кінця цієї осені», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах

Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими

ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співак заявив, що зараз на фронті на нас чекає серія взаємних ляпасів.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи дійдуть росіяни до Покровська.