Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Енергії руйнування у нас у світі дуже багато. І ось безпосередньо в Україні виходить, що люди зазнають руйнування ззовні і люди зазнають руйнування зсередини, оскільки вони не готові до трансформації.

Тепер подивимося, у якому стані у нас енергія рівноваги. Чи вистачає її нам? Загалом наш народ досить стійкий і намагається всіма способами цю рівновагу підтримати у собі. Але, якщо взяти на чашу терезів енергію рівноваги та енергію руйнування, як ви думаєте, яка переважає? Енергія руйнування. Тобто все одно рівноваги не вистачає.

І гармонійний стан – це коли всі сили перебувають більш-менш у відсотковому співвідношенні. Якщо якась сили більша, вона домінує, то хтось обов'язково буде у неповному стані.

Якщо взяти життя нашої країни, чи багато змінилося у житті людини? Змінилося дуже багато. Тому енергії створення було дуже багато. Довелося створювати багатьом із нуля. Тобто енергія створення була задіяна на повну. І ось у різних пластах: енергія створення дуже сильно зачепила армію, дуже зачепила особисті долі багатьох людей. Але наскільки торкнулася енергія створення безпосередньо управління нашої країни? Що там було нового? Що там нового збудувалося?

Популярні новини зараз

Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова заявила, що Китай ще порушить питання про російські території.

Також Знай.ua писав про те, що Довгань розповіла, як перехід Марса на знак Раку позначиться під час російсько-української війни.