Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, поки триває ця епопея із дозволом на далекобійні удари по рф, придворний кореспондент зловив путіна і запитав у нього про наслідки такого рішення для України. Отож, розповідає він, путін сказав, що це буде зміна ситуації, винен Захід, бо Україна не має супутників, щоб визначати цілі на території рф.

«А чому росія намагається проводити розвідку зокрема українських об'єктів за допомогою комерційних супутників? А де ж ваші супутники? А що з вашими супутниками? А що з вашими можливостями? А чому ви вдаєтеся до послуг якраз таки західних супутників і при цьому щось говорите про Україну? Та просто тому, що росія не володіє достатньою кількістю супутників, щоби мати можливість забезпечити себе необхідною розвідувальною інформацією», - коментує Олександр Мусієнко.

А далі, продовжує він, путін сказав, що у разі дозволу на далекобійні удари НАТО буде прямо залучене у війну, це буде неприкрита агресія, і росія буде змушена відповісти. Зрозуміло, констатує експерт, що це натяк на ядерну зброю, тактичну чи стратегічну, знову залякування.

«За версією росії, всіх цих пропагандистів на федеральних каналах, представників російської влади тощо, хіба НАТО і так не у війні з росією? Хіба це не відбувалося ще раніше? Хіба вони не перестають звинувачувати Альянс у тому що фактично країни НАТО беруть безпосередньо участь у конфлікті?», - запитує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини

Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення

Звільнення із ЗСУ за власним бажанням: у Раді збираються прийняти важливий закон

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Симороз заявив, що у 2025 році будуть місцеві вибори.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи готові ЗСУ відбивати контратаки росіян на Курщині.