Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, поки всі світові політики і медіа пишуть і думають над тим, чи дозволяти Україні удари далекобійною західною зброєю по росії, а путін співає свою стару пісню про ескалацію і ядерні удари, у нас з’явився ще один мирний план – від кандидата у віцепрезиденти Трампа Джей Ді Венса, як він це бачить.

«Все дуже просто, наївно, без знання змісту і суті питання. Все, що я можу сказати, побачивши те, як він це собі бачить. Дуже просто, найпростіше рішення, яке може бути, найпростіше, що можна перепояснити, можливо, виборцю Венса, який не хоче задумуватися про різні обставини», - коментує Олександр Мусієнко.

Тобто, розповідає експерт, Джей Ді Венс пропонує сказати путіну, щоб він перестав стріляти, сказати Зеленському, щоб він перестав стріляти, при цьому зробити демілітаризовану зону, ще й Україна нейтральна, і все буде гаразд, але Україні дадуть зброю, щоб вона могла захищатися.

«При цьому ж, якби хтось поставив запитання, а як Джей Ді Венс ставиться до Китаю і яка його політика щодо Китаю… Так ви ж підтримуєте китайський план, ви знаєте? Так, можливо, ви об'єднаєтесь з Китаєм?» - підкреслює Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення

Збільшили штрафи за неявку до ТЦК: скільки треба витягти з заначки

Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки

В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співак розповів, чим Україна вдарить по росії швидше – ATACMS чи Storm Shadow.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чому путін боїться дозволу Заходу на далекобійні удари по рф.