Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, мирний план Джей Ді Венса, кандидата у віцепрезидента від Трампа, передбачає лінію розмежування, демілітаризовану зону та нейтральний статус України, тобто без НАТО. Принагідно він згадує інтерв'ю Ненсі Пелосі, де вона розповіла, що американці не підтримали підписання договору у Стамбулі, бо там Україна брала на себе зобов'язання не вступати у НАТО, роззброюватись та зменшити свою армію.

«Далі каже, що росія не мала вторгатися в Україну, але й українці мають також багато проблем з корупцією. У сенсі? Який зв'язок взагалі? Тобто росія вторглася в Україну, тому що в українців проблеми з корупцією? Чи що? росія вторглася в Україну, і за це ми росії маємо що там віддати? Території і не вступати до НАТО. Але українці мають проблему з корупцією. А за це росія що нам дасть? Нехай росія нам віддасть за це Курську область, Брянську, Санкт-Петербург нехай віддасть нам за те, що у нас проблеми з корупцією», - коментує Михайло Шейтельман.

Також, додає він, Джей Ді Венс сказав, що є багато ризиків, якщо американці й надалі заохочуватимуть українців утримувати Крим, питання в тому, скільки американських життів це коштуватиме, якщо більше нуля, то він вмиває руки. Поки що, наголошує експерт, вся ця допомога Україні коштує нуль американських життів.

«Ось нехай Трамп зупинить свого цього кандидата у віцепрезиденти, тоді ми знову можемо повернутися, як то кажуть, до Трампа. А зараз якось все стає більш і більш однозначним, на мою думку, для мешканців України у плані того, хто з них наша людина у Вашингтоні», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз

Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку

Збільшили штрафи за неявку до ТЦК: скільки треба витягти з заначки

Повістку отримають навіть ті, хто не оновив дані: нові правила призову в Україні

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, хто більше допомагатиме Україні – Трамп чи Гарріс.

Також Знай.ua писав про те, що Золотарьов розповів про останні події на фронті.