Місія – об'єднуватись, щоб рятувати життя, допомагати фронту і підтримувати вітчизняну культуру. У Києві відбувся благодійний вечір з презентацією української програми Гаріка Кричевського, в ході якої меценати й волонтери зібрали 885,7 тис. грн на потреби Охматдиту та українських захисників. До події долучився й БФ молодіжної ініціативи "Надія" (голова наглядової ради – Валерій Дубіль), який передав РЕБ вартістю 385 тис. грн.

Метою ініціативи, що відбулась у столичномуготелі Premier Palace Kyiv 14 вересня, став збір коштів для відбудови Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит", яка постраждала від ракетної атаки, а також підтримка військових 3-ої танкової бригади ЗСУ.

Співорганізаторами і партнерами заходу виступили знані в Україні благодійні фонди, серед яких БФ "Батальйон Волонтер" (один з фундаторів – військовий журналіст Роман Бочкала), БФ молодіжної ініціативи "Надія" (голова наглядової ради – нардеп Валерій Дубіль), "Мистецька ініціатива" Ігоря Коржа.

Легендарний шансоньє Гарік Кричевський презентував україномовну програму своїх шлягерів, після чого відбувся благодійний аукціон із розіграшем унікальних лотів, на якому вдалося зібрати понад 885 тис. грн. Виручені кошти підуть на допомогу дітям, що постраждали від російської агресії, та бійцям-танкістам.

Крім того, під час заходу благодійний фонд молодіжної ініціативи "Надія" підтримав 3-тю танкову бригаду, передавши РЕБ вартістю 385 тисяч гривень.

Популярні новини зараз

Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку

Плату за світло нараховуватимуть по-новому

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Як зазначив в ексклюзивному коментарі СтопКору голова наглядової ради фонду, заступник голови Комітету ВР України з питань здоровʼя нації Валерій Дубіль, БФ молодіжної ініціативи "Надія" вже понад 10 років опікується Охматдитом, а також спільно з партнерами системно допомагає військовим закрити потреби з технікою та обладнанням.

"В першу чергу, для мене важливо те, що сьогодні тут збирали фінанси, щоб забезпечити Охматдит, придбати необхідне обладнання для лабораторії. А фонд молодіжної ініціативи "Надія", якому вже 23 роки, сьогодні спільно з нашими друзями, благодійним фондом "Батальйон Волонтер" і Романом Бочкалою, передав РЕБ для 3-ї танкової бригади, що воюють на сході. Це – сучасна техніка вартістю близько 400 тис. грн, яка оптимально підходить під потреби бійців. Ми разом даруємо сьогодні цей РЕБ і, сподіваюсь, особисто відвеземо його на фронт і вручимо його нашим танкістам", – підкреслив Дубіль.