Про це він розповів в авторській програмі Валерія Савчука «Різні люди».

На думку гостя програми, як і казав керівник ГУР Буданов, Telegram – це загроза національній безпеці України. Однак, додає він, треба враховувати наслідки його блокування, це може відкрити у подальшому перед нами серйозніші проблеми, як це сталося після блокування «ВКонтакте» та «Одноклассники» у 2017-2018 році.

«Ми побачили, що кошти релокувалися з цих платформ на Telegram. Це означає, що це може повторитися. Треба бути свідомим того, що, вирішуючи просто рубильником якусь проблему, ти можеш стикнутися з проблемою, яка набагато серйозніша», - підкреслює Дмитро Золотухін.

На його думку, у такому разі нашим новим Telegram стане TikTok – це платформа динамічна, їй надає перевагу молодь. Однак, зауважує експерт, TikTok маловивчений, він подає інформацію в іншому форматі і знайти саме те, що потрібно, серед маси відео, важко.

«Я не хочу блокувати Telegram. Я вважаю, що потрібно дещо дізнатися у Данила Олександровича Гетманцева, який контролює Державну податкову службу з точки зору податку на Google. Він декларує, що ми точно знаємо, скільки PornHub і OnlyFans заплатили грошей в українську казну. Потрібно знати, а скільки податків заплатив Telegram в українську казну. Це ж дуже просто. Чим технологічно і законодавчо OnlyFans відрізняється від Telegram?», - підсумовує Дмитро Золотухін.

Популярні новини зараз

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, що не так із мирним планом Джей Ді Венса.

Також Знай.ua писав про те, що Доній пояснив, чи впорається Міністерство повернення українців зі своєю задачею.