Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Щойно зміниться уряд в Америці, і якщо його справді очолить Камала Гарріс, відносини з Україною мають не дуже добрі перспективи. Оскільки будуть дуже серйозні вимоги щодо перестановки та повного перезавантаження всієї вертикалі нашої влади. Ми бачимо, що у нас все це викликає величезний опір, і всі процеси гальмуються.

І я думаю, що Америка виставить дуже жорсткі, серйозні умови. Ви знаєте, з Байденом було легше у будь-якому разі домовлятися. Ось за його темпераментом, літня людина, він більше уникатиме… Байден уникав відкритого зіткнення. Якщо буде президентом Камала Гарріс, вона не уникатиме прямих зіткнень, вона піде в атаку в лоба.

І вона вимагатиме наведення такого порядку, який потрібний. От поки не буде цей порядок наведений, Україна має дуже великі шанси і без зброї, і без відносин, і взагалі опинитися у якійсь навіть такій політичній ізоляції від Америки.

Тому що буде дуже багато складних переговорів, буде дуже багато неприємного, і це може викликати агресію, наприклад, на закиди, жорсткі якісь рамки.

Популярні новини зараз

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку

Плату за світло нараховуватимуть по-новому

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Фрейн заявила, що у росії справді можлива ядерна катастрофа.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко оцінив мирний план для України від Джей Ді Венса.