Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Союзники України розглядають припинення вогню в Україні у 2025 році. Але при цьому офіційні особи чітко дали зрозуміти, що будь-яке рішення про переговори ухвалюватиме Київ і ніхто не тисне на Зеленського, президенту було б політично важко підписати будь-яку угоду, яка передбачала би територіальні поступки. Припинення вогню не дорівнює закінченню війни. А самі союзники хочуть замороження конфлікту?

Чесно сказати? Не дуже.

А чого хоче Захід щодо війни в Україні?

Відволікати росію на нашій території від них же самих. Має статись серйозна трагедія, точно не в Україні, яка все ж таки вплине на Європу, на їхні не надто серйозні рішучі дії, тут відразу відреагувати. Їм ніби відіб'ється, в іншій країні.

Популярні новини зараз

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Тобто тут іде вже карма запущена. Звісно, їм хочеться, щоби на нашій території відбувалося найстрашніше, а вони просто будуть допомагати, а ні, буде відповідь. Бачите, ідуть катаклізми, ідуть вибухи, пожежі, політичні якісь переналаштування, замахи на чинних осіб сильних…

І я бачу, що росія готується до створення союзів, шукають підтримку однозначно. Вони домовляються з кимось, дуже важливе питання.

Щодо зброї, то не надто вони (ред. – Захід) готові були. Розраховували на коротший час. Не надто готові.

Як повідомляв Знай.ua, Войджер заявив, що Голлівуд має зняти не один фільм про російсько-українську війну.

Також Знай.ua писав про те, що Gaya розповіла, про що будуть говорити Зеленський і Сі: «Це створити нову фінансову систему».