Про це він розповів у своєму блозі.

«росія відверто дуже-дуже зганьбилася і осоромилася із випробуванням ракети. Ось ця «Сармат», якою вони погрожували, Володін про підльотний час розказував, 4-5 хвилин до Страсбурга… Ну, всі диктаторські режими страждають гігантоманією, що треба більше. Це комплекси на психологічному рівні закладені, це більше до психіатрії, до психіатрів, щоб вони розповіли про комплекси путіна і його всіх колег, напарників і спільників. Оця гігантоманія, тяжіння до цієї гігантоманії закінчується погано, і це вже було неодноразово», - підкреслює Олександр Мусієнко.

За його словами, росія хотіла провести ядерне випробування нової міжконтинентальної ракети у рамках погроз, щоб зірвати надання Україні дозволу бити вглиб рф. І от західні супутники, продовжує експерт, спостерігали за цим пуском, все знали, і дату, і час, а все вибухнуло, і ніяких 4-5 хвилин до Страсбурга не буде.

Отож, констатує він, путін втратив ще один інструмент для шантажу, і вже заступник міністра закордонних справ рф Рябков заявив, що більше вони нічого випробовувати не будуть, тільки після США.

«Ось так, сіли в калюжу, осоромилися. І що? А нічого, дали задню. Ось так це і працює. Ось так це і працює з цими удаваними лініями. Ось так це і працює часто в російській історії, де постійно експлуатується міф про «казаться, а не быть». От вони хочуть «казаться» постійно – велич, манія тощо», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені

Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно

Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, чи вмовить Зеленський Байдена дозволити удари вглиб рф.

Також Знай.ua писав про те, що Кущ дав прогноз на курс долара до кінця 2025 року.