Про це він розповів у своєму блозі.

На думку експерта, те, що Сікорський запропонував віддати Крим на 20 років під управління ООН, звучить як абсурд. Як він пояснює, ООН із собою розібратися не може, туди приїжджають виступати військові злочинці, які під санкціями, і вони із цим зробити нічого не можуть, а тут ще й Крим, можна лише уявити, кого вони туди пустять.

«І чому ми маємо довіряти ООН наш Крим під управління? Ви б довірили ООН? Я би радше під управління Ліги сексуальних реформ віддав Крим, ніж під управління ООН, якщо вже так, якщо вже такий вибір треба робити», - підкреслює Михайло Шейтельман.

Далі, продовжує він, Сікорський сказав про перевірку на законність мешканців Криму. А це означає, пояснює експерт, що за ці наступні 20 років потрібно депортувати з Криму росіян і всіх військовослужбовців, що незаконно прибули туди, десь мільйон людей, а також повернути українців, які звідти виїхали через окупацію, і тих, хто народився там і зараз служать у ЗСУ.

«До речі, за яким законом референдум будемо проводити? Українським, я сподіваюся. Правильно? Так? Ну, не російським ж. Не під наглядом російських окупантів, правда? Гаразд, не буде жодного референдуму, ми це розуміємо. Звісно, ​​Крим повернеться до України. Не впевнений, що у мирний спосіб. Може, і в мирним…», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз

На додачу до війни і пандемії: українцям загрожує ще одне велике лихо

Віталій Сухович: у найбагатшого лісника знайшли мільйони доларів

Начальник Одеського ТЦК запевнив, що "бусифікації" поменшало: "Треба викорінювати це слово"

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, чи вмовить Зеленський Байдена дозволити удари вглиб рф.

Також Знай.ua писав про те, що Кущ дав прогноз на курс долара до кінця 2025 року.