Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Ну, то це ж для зовнішнього користувача. Ми просто повинні розуміти, що є різні аудиторії для різних посилань. І чим більше ти будеш кричати на Заході, що все пропало, тим буде краще для нас, тому що так швидше все відбуватиметься, тому що це ж удар по престижу насамперед Сполучених Штатів Америки», - стверджує Тарас Загородній.

Тобто, пояснює він, ми говоримо, що Захід лише обіцяє, а нічого не відбувається чи відбувається не в тому обсязі, і тоді відбувається саме те, що нам потрібне. До того ж, додає експерт, якщо звернути увагу, то Зеленський це ж казав і у 2022 році, і у 2023 році, що наступний рік буде вирішальним, тому нічого дивного, це правильна позиція.

Тим паче, додає він, за Україною ж є сила, ми зробили вже достатню кількість дронів для того, щоб знищувати склади стратегічного призначення на території росії, демонструючи, що це абсолютно трухлява конструкція. Зокрема експерт згадує останні удари по Тверській області, по Краснодарському краю - це все йде у підкріплення слів Зеленського.

«В ідеалі буде, якщо Зеленський, наприклад, зустрічається, припустимо, з Камалою Гарріс, і у цей же момент розносяться склади якісь, зустрічається з Байденом – інші склади розносяться, зустрічається з Трампом – третій розноситься. Це вже доросла розмова. Ніщо так не робить чутливішими вуха Заходу до слів дипломатів (а Зеленський у цьому випадку представляє Україну), як удари по території російської федерації», - підсумовує Тарас Загородній.

Популярні новини зараз

Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"

В Україні анонсували найбільший перерахунок пенсій: у кого виплати зростуть одразу на 60%

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, як росія сіла в калюжу зі своїми ядерними погрозами.

Також Знай.ua писав про те, що Ніранжан розповів, чи може росія використати ядерну зброю і що їй за це буде.