Про це йдеться в пресрелізі, отриманому Еспресо. Київський центр ANREAL активно співпрацює з київським опіковим центром та допомагає постраждалим від російської військової агресії в Україні людям, особливо дітям. Власниця центру, косметолог з 13-річним досвідом роботи Андріана Кисіль має на меті не лише покращувати зовнішність пацієнтів, але й реалізовувати благодійну місію.

Так, 8-річній пацієнтці з Кривого Рогу потрібні нуклеотиди, бо вона має келоїдні рубці. У центрі їй роблять безкоштовні шліфування та проводять терапію. Інша пацієнтка має опік лівої сторони обличчя, через який вона не могла повертати голову вправо. В ANREAL їй повернули можливість повертання голови.

"У нас багато дітей на реабілітації — ті, хто отримали травми від поранень та мають рубці, шрами. Допомога надається на безоплатній основі, а якщо потрібні додаткові препарати, вони пропонуються за собівартістю. Також я шукаю спонсорів, які беруть на себе оплату препарату. З відкриттям салону я маю місце, аби запустити цей благодійний проєкт та допомагати постраждалим.

Адже зараз є багато запитів з опікового центру", - розповіла Андріана Кисіль.

Вона поділилась, що скоро в салоні з?являться спеціалісти з гінекології та ендокринології.

Популярні новини зараз

У яких випадках ТЦК затримує вас незаконно

Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"

Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці

Водоканали розікрали гроші, а тепер вимагають підвищити тарифи

Показати ще

"Мені подобається бачити, як люди повертаються до життя", — додала косметолог.