Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

Як розповідає експерт, є три види карми, перший із яких – санчіта-карма, тобто всі наші погані та хороші справи за минулі життя, вони також відкладаються у нас у голові та формують характер. Другий вид, продовжує він, - це прарабдха-карма, тобто те, ким ми є зараз, у якій країні народилися, у якій сім'ї, із яким тілом, здоров'ям. І третій, додає експерт, – це агама-карма, тобто наші вчинки зараз.

«І, виходячи з карми, у нас ті чи інші умови. По суті, це зумовлює нас повністю: наші зустрічі, обставини, час, місце. Тобто все виходить із карми. Але карма – це теж невизначеність, а не те, що ось у мене така карма і все, і я все терплю, терплю життям. Ні, це все змінюється», - наголошує Олег Торгало.

За його словами, ведична культура вчить, що ми повинні змінювати свою долю, а для цього – здійснювати проактивні дії, наприклад, отримувати знання, навіть не обов'язково духовні, а також робити добрі справи, допомагати людям і ще зростати інтелектуально, духовно трансформуватися.

«Все інше – це як вологі серветки, які стирають карму у деяких місцях, а духовна практика (будь-яка, тут не говориться лише про індуїзм чи буддизм) – це як душ. Тобто це реально кардинально змінює нашу долю», - підсумовує Олег Торгало.

Популярні новини зараз

У яких випадках ТЦК затримує вас незаконно

Повістки Укрпоштою: які непорозуміння можуть виникнути з ТЦК

Відключення газу: які будинки залишаться без постачання

Водоканали розікрали гроші, а тепер вимагають підвищити тарифи

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Загородній розповів, як переконати Захід дати Україні більше зброї.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, як довго ще триватиме російський наступ.