Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Незважаючи на те, що говорив Венс, незважаючи на статтю Трампа-молодшого та Кеннеді, все-таки сам Трамп намагався максимально оминати тему України. Без конкретики, без сильних наїздів. Так, у нього звучали ці тези про Зеленського як найбільшого продавця в історії, на мою думку, рази чотири вже я це нарахував. Це просто вислів, написаний меседж чи політтехнологами Трампа, чи він сам собі так вирішив. Ну, не важливо», - зазначає Ігор Чаленко.

За його словами, у нас дуже цікаво та голосно рознесли тезу Трампа про те, що за нього США вийдуть з України, мовляв, Америка нас покине, це буде другий Афганістан і так далі. Проте, констатує експерт, насправді тут формується інший логічний ланцюжок.

«Це саме наслідок уже буде бажання Трампа закінчити війну протягом 24 годин, як він вважає. Зателефонує Зеленському, зателефонує путіну, посадить їх за стіл переговорів. Ну, така спрощена, я так розумію, конструкція в голові у Трампа. Ну, можливо, я так розумію, він навіть до кінця сам не вірить і не знає, як закінчувати цю війну», - міркує Ігор Чаленко.

Тим паче, додає він, США не можуть вийти з війни, оскільки вони не входили у неї, а лише підтримують сторону, на яку напали. А США, нагадує експерт, якраз і дотримуються політики контрольованої ескалації, щоб не було прямого зіткнення з росією, вони максимально цього уникають, тож ніхто ні з куди не виходить.

Популярні новини зараз

Відключення газу: які будинки залишаться без постачання

Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"

Пенсіонери отримають надбавку з жовтня

Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мітіогло розповіла про труднощі у роботі держпідприємств.

Також Знай.ua писав про те, що Литовський пояснив, коли і за яких умов можливе закінчення війни з рф.