Про це він розповів у своєму блозі.

«Є ще можливості у Збройних сил України розширити плацдарм на Курщині. І я не виключаю, що такі дії будуть вживатися. Хай там російська пропаганда не дуже радіє, оскільки характер бойових дій і присутності наших підрозділів може свідчити про те, що ідея розширення плацдарму, зокрема в Глушківському районі і не тільки, витіснення ворога аж туди, на інший бік річки Сейм, нікуди не зникла», - заявляє Олександр Мусієнко.

Тобто, констатує він, українські сили можуть торувати шлях і далі пробивати фактично цю дорогу, щоби й далі розширювати цей важливий плацдарм у Курській області, щоби взяти ці території під контроль ЗСУ, і шанси для цього зберігаються доволі-таки хороші.

Це, зазначає експерт, йдеться тільки про південно-західний фланг, про західний фланг українського угруповання на Курщині, звідки може йти атака, але це ще не все, бо пріоритети і потенціал у нас набагато ширші.

«І я хочу нагадати про рішення, які відбувалися в Білгородській області. Влада Білгородщини ухвалює рішення про те, щоби евакуйовувати деякі населені пункти. А чому так? Ні, не тому, що вони хочуть звідти вести наступальні дії, не видно цього. Вони остерігаються українського прориву, і його виключати не можна, він цілком може статися», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

Окрім комісій і відсотків: "Ощадбанк" попередив про нові правила списання коштів

"Йде циклами, закінчиться все раптово": відомий астролог визначив, коли фінал війни

Українцям озвучили дату старту опалювального сезону 2024/2025: якими будуть тарифи

Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ахмедов заявив, що Україна має визнати окупацію Дагестану.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, як знищити мобілізаційні сили росії.