Про це він розповів у своєму блозі.

На думку експерта, інформацію про допомогу росії з боку Північної Кореї солдатами можна сприймати і позитивно з політичної точки зору, адже це свідчення слабкості. Як він підкреслює, сам факт обговорення відправки військ КНДР на допомогу росії свідчить про слабкість російського режиму для ведення війни.

«Так, можна сказати «а яка різниця?». Ну, а різниця в тому, що, вочевидь, вони відчувають власні неспроможності до затяжної війни. І тому так само росія зараз так чи інакше при всій своїй браваді, при всіх своїх ультиматумах починає говорити, що готова до перемовин, але за певних умов», - стверджує Олександр Мусієнко.

За його словами, зараз будуть активні бойові дії, і десь восени 2025 року активізується процес щодо організації можливих перемовин через посередників між Україною і росією. Але для того, щоб це сталося, констатує експерт, Україні потрібні рішення з посилення військ, потрібні далекобійні удари по рф, потрібні інструменти, яку змусять путіна сісти за стіл перемовин без ультиматумів і з готовністю до поступок.

«І тому з політичної, інформаційної точки зору це хороша історія, яка свідчить про слабкість кремля. Водночас для нас це загроза, якщо такі війська дійсно з'являться. Подивимося, побачимо, тут важко сказати на 100%, тому що офіційного запиту від росії не було до Північної Кореї, а війська, які відправляються, поки що проходять тільки навчання. Ну, якщо вони з'являться, питання в кількості, що будуть виконувати, які завдання», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

У ТЦК запропонували альтернативу тим, хто не хоче потрапити на "нуль"

Мінімум 2400 грн: пенсіонерам готують доплати, які залежатимуть від стажу

Старшокласникам готують неочікувані зміни: більше не будуть навчатись у школах

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, чи будуть ЗСУ розширювати свій плацдарм у Курській області.

Також Знай.ua писав про те, що Пальчиков розповів, хто платить за розмінування України.